Fanola Haarverf en Toebehoren koop je bij Hairaction.nl
Inloggen
Winkelmandje
Klantenservice? Elke werkdag bereikbaar
Sinds 1988 Bezoek onze showroom (3000 m2)
Uitstekende beoordeelding (4.75 / 5.0)
Zakelijke klant? Klik hier om in te loggen
Voor 17.00 besteld? Morgen al in huis!
Klantenservice Direct een medewerker spreken?
Uitstekend beoordeeld Meer dan 4.000 reviews

Fanola Haarverf en Toebehoren

Fanola Verf & Toebehoren

Fanola is enorm populair bij zowel professionele kappers als thuisgebruikers, vooral dankzij hun indrukwekkende assortiment aan haarverf. Deze verfproducten, beroemd om hun rijke kleuren en hoogwaardige kwaliteit, zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en levendige haarkleur. Of je nu een compleet nieuwe haarkleur wilt, je natuurlijke kleur wilt versterken, of subtiele highlights wilt toevoegen, Fanola heeft iets te bieden voor elk haartype en elke wens. Van permanente haarkleuringen die lang meegaan tot semi-permanente opties die geleidelijk vervagen, elk product is ontworpen om een schitterend resultaat te leveren. Ontdek het volledige scala aan Fanola haarverf en toebehoren hieronder op deze pagina en vind de perfecte match voor jouw haar!

Prijs
tot
Prijs filteren
Categorieën
Percentage / volume
Haartype
Werking
Inhoud
Filter
Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
Weergave:
Sorteren:
Fanola Cream Color Haarverf - 100 ml
Klik voor voorraadinfo
12,49 -42%
7,28 6,02 Excl. BTW
Fanola Color Zoom - 100 ml
Klik voor voorraadinfo
15,39 -43%
8,81 7,28 Excl. BTW
Fanola Glow & Glossy Toner - 60 ml
Klik voor voorraadinfo
12,49 -28%
8,98 7,42 Excl. BTW
Fanola Glow & Glossy Toner - 500 ml Clear
42,11 -42%
24,56 20,30 Excl. BTW
Fanola No Yellow Color - 100 ml
Klik voor voorraadinfo
15,39 -43%
8,81 7,28 Excl. BTW
Fanola No Yellow Color Toner Mix - 100 ml
15,39 -63%
5,77 4,77 Excl. BTW
Fanola Orotherapy Color Keratin - 100 ml
15,39 -43%
8,81 7,28 Excl. BTW
Fanola No Yellow Color Violet Peroxide 5 Vol - 1000 ml
14,52 -42%
8,47 7,00 Excl. BTW
Fanola No Yellow Color Violet Peroxide 25 Vol - 1000 ml
14,52 -42%
8,47 7,00 Excl. BTW
Fanola Waterstof
Klik voor voorraadinfo
5,23 -45%
2,88 2,38 Excl. BTW
Fanola Oxygold Activator
Klik voor voorraadinfo
4,65 -42%
2,71 2,24 Excl. BTW
Fanola No Yellow Color Blue Lightener Blondeerpoeder - 450 gr
47,63 -58%
19,84 16,40 Excl. BTW
Fanola No Yellow Color Green Lightener Blondeerpoeder - 450 gr
38,62 -58%
16,09 13,30 Excl. BTW
Fanola No Yellow Color Violet Lightener Blondeerpoeder - 450 gr
37,46 -58%
15,61 12,90 Excl. BTW
Fanola No Yellow Color Black Cream Lightener Blondeercrème - 500 gr
56,05 -58%
23,35 19,30 Excl. BTW
Fanola No Yellow Lightening Cream Violet - 500 gr
57,50 -58%
23,96 19,80 Excl. BTW
Fanola No Yellow Ultra Lightener 9 Tinten - 500 gr
48,50 -58%
20,21 16,70 Excl. BTW
Fanola Orotherapy De-color Keratin Blondeerpoeder - 500 gr
40,37 -42%
23,55 19,46 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
Filter

Fanola Haarverf en Toebehoren

Haarverf en toebehoren van Fanola

Fanola is onder meer bekend vanwege de superieure kwaliteit van haar haarverfproducten. Dankzij de toepassing van de nieuwste kleurtechnologieën kan haarverf van Fanola het haar op een snellere, effectievere en eenvoudigere wijze kleuren. Het uitgebreide assortiment van Fanola omvat een diversiteit aan haarkleuringen, waaronder permanente en semi-permanente kleuringen, blonderingsproducten, kleurmaskers, ontwikkelaars en nog veel meer.


Fanola permanente haarkleuringen

Fanola's reeks van permanente haarkleuringen onderscheidt zich door hun geavanceerde formules en veelzijdigheid, waardoor ze perfect zijn voor een breed scala aan kleurbehandelingen. Elk product binnen dit segment is zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan diverse kleurbehoeften, van subtiele tintveranderingen tot dramatische kleurtransformaties. Hieronder zijn enkele van Fanola's meest geliefde en effectieve permanente haarkleurproducten:


Fanola Cream Color

De Fanola Cream Color haarverf is een topfavoriet binnen het Fanola-assortiment. Deze haarverf staat bekend om zijn dualiteit in het bieden van zowel een prachtige kleur als uitstekende bescherming voor het haar. De unieke formule zorgt voor de verzorging van zowel het haar als de hoofdhuid, waardoor een veilige en comfortabele kleurervaring gegarandeerd wordt. Met een indrukwekkend scala van 124 kleuropties, biedt de Fanola Cream Color een breed spectrum aan keuzemogelijkheden, waardoor je in staat bent om aan elke kleurwens van je klanten te voldoen, ongeacht hoe specifiek deze ook mag zijn.


Fanola Color Zoom

De Fanola Color Zoom onderscheidt zich als een unieke haarverf in de markt. Deze innovatieve kleurlijn maakt het mogelijk om in je salon vier verschillende behandelingen aan te bieden, elk met een verbazingwekkend korte inwerktijd van slechts 10 minuten. Denk hierbij aan: kleuren, kleuren met extra glans, tone on tone en intensiveren van de haarkleur. Deze snelle transformatie stelt je in staat om klanten snel te voorzien van een geheel nieuwe look. De efficiëntie van de behandeling betekent ook dat je meer klanten per dag kunt bedienen, wat het een ideaal product maakt voor drukke salons. Bovendien biedt de Color Zoom-serie een keuze uit meer dan 25 schitterende tinten, waardoor je een breed scala aan kleuropties hebt om aan de wensen van elke klant te voldoen.


Fanola No Yellow Color

De Fanola No Yellow Color haarverf is een exclusieve collectie bestaande uit 9 kleuren, elk met een uitzonderlijk effectieve werking. Deze lijn is speciaal ontworpen om het haar te verhelderen en om koele, blonde of lichtere tinten te creëren, terwijl het tegelijkertijd gele tinten neutraliseert met zijn anti-geel pigmenten. De reeks omvat verschillende categorieën zoals Ice Blonde, Ice Superlighteners, Ice Toners en de Lightener, elk ontwikkeld om aan specifieke behoeften te voldoen voor het bereiken van de perfecte blonde nuance.


Fanola Oro Therapy Color

De Fanola Oro Color haarverf is een luxueuze haarverf, vrij van ammoniak en PPD, verrijkt met 24-karaats micro-actief goud. Deze formule biedt niet alleen een schitterende en stralende kleur, maar geeft je haar ook een gevoel van luxe. Verder is deze haarverf verrijkt met keratine en arganolie, wat zorgt voor diepgaande verzorging en helpt bij het herstellen van beschadigd haar. Beschikbaar in een indrukwekkend assortiment van meer dan 70 kleuren, biedt de Oro Therapy Color een veelzijdige keuze voor elke kleurwens.


Semi-permanente haarkleuringen van Fanola

Voor die momenten waarop klanten hun haar willen transformeren met een opvallende tint of een unieke kleurencombinatie, biedt Fanola de perfecte oplossing met haar semi-permanente haarkleuringen. Ideaal voor klanten die een nieuwe kleur willen uitproberen zonder een langdurige verbintenis, is de Fanola Free Paint haarverf een uitstekende keuze. Deze lijn is beschikbaar in 10 dynamische kleuren, waardoor kappers en stylisten hun creativiteit volledig kunnen benutten.


Fanola Glow & Glossy

Naast het brede assortiment aan kleuringen biedt Fanola ook een speciale lijn voor het verhogen van de glans en levendigheid van gekleurd haar: de Fanola Glow & Glossy. Deze productlijn is ontworpen om een extra dimensie van glans toe te voegen aan elke haarkleur, waardoor het haar er gezond en stralend uitziet. Ideaal voor gebruik na het kleuren of tussen kleurbehandelingen door, helpt het om de kleur te intensiveren en te verrijken met een schitterende glans. De Glow & Glossy producten zijn verrijkt met voedende ingrediënten die het haar niet alleen mooier maken, maar ook verzorgen en beschermen.


Kleurmaskers voor het opfrissen van je haarkleur

Als je thuis je eigen gekleurde haar wilt opfrissen, is het gebruik van een kleurmasker een ideale oplossing. Het Fanola Color Mask staat bekend om zijn uitzonderlijke effectiviteit en is een innovatief product in de haarverzorgingsindustrie. Dit masker, verrijkt met Color Lock technologie, combineert intensieve hydratatie met diepgaande verzorging, waardoor het niet alleen de levendigheid van je haarkleur herstelt, maar ook de algehele gezondheid van je haar verbetert. Het is ideaal voor diegenen die hun haarkleur willen versterken of vernieuwen met een inwerktijd van slechts twee minuten. Het masker is bovendien siliconenvrij, waardoor het een veilige keuze is voor verschillende haartypen. Beschikbaar in een palet van 9 schitterende kleuren, biedt het Fanola Color Mask een breed scala aan opties voor zowel subtiele veranderingen als voor meer opvallende kleurvernieuwingen.


Blondeerpoeders en blondeercrèmes van Fanola

Bij het blonderen van het haar gaat het niet om het toevoegen van een kleur, maar om het ontkleuren van de bestaande haarkleur. Dit proces kan effectief worden uitgevoerd met behulp van blondeerpoeder of blondeercrème. De Fanola No Yellow Color serie biedt hiervoor een voortreffelijke keuze. Bekend om zijn hoogwaardige blondeerpoeders, verkrijgbaar in verschillende varianten zoals de Violet Lightener en Blue Lightener, garandeert deze lijn een effectieve en gelijkmatige ontkleuring. Naast de poedervorm biedt Fanola ook een innovatieve blondeercrème aan, de Black Cream Lightener, die een zachte en verzorgende manier van blonderen mogelijk maakt. Deze producten zijn ideaal voor professionals die streven naar nauwkeurige en betrouwbare resultaten bij het blonderen, waarbij de integriteit van het haar behouden blijft.


Deze blonderingen bevatten de nieuwste Fanola technologieën en werken niet alleen zeer effectief, maar verzorgen het haar ook. Mocht je nog een aantal andere blonderingen van Fanola willen bekijken, dan zijn dit ook zeer effectieve blondeerpoeders en crèmes:


Meng de Fanola haarverf met deze waterstoffen

Voor het gebruik van haarverf zijn waterstoffen of oxidanten nodig, behalve als aangegeven wordt dat deze niet nodig zijn. Fanola biedt hiervoor verschillende opties. Specifiek voor de Fanola Cream Line is er de Cream Activator waterstof, die gemengd moet worden met de haarverf voor optimaal resultaat. Bij gebruik van de Oro Therapy haarverf, is het aan te raden deze te mengen met de Fanola Oxygold Activator. Voor haarverf die geelheid tegengaat, zoals de Fanola No Yellow Color, zijn de Violet Peroxide 5 volume en 25 volume perfecte keuzes. Mocht je advies nodig hebben over welke oxidant het beste bij jouw behoeften past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor professioneel advies.


Fanola Fiber Fix: Geavanceerde bescherming voor gezond haar

Bij het kleuren en blonderen is het cruciaal om het haar te beschermen en de kwaliteit ervan te behouden. Fanola heeft hiervoor de perfecte oplossing met de ontwikkeling van de Fiber Fix lijn. Deze geavanceerde serie bestaat uit een Bond Fixer, een Bond Connector en een speciaal geformuleerde shampoo. Elk product in deze lijn is ontworpen om het haar diepgaand te beschermen en te herstellen, terwijl de integriteit van de haarkleur intact blijft. Of je nu lichter wilt gaan of voor een rijke, diepe kleur kiest, de Fiber Fix producten zorgen ervoor dat je haar sterk, gezond en levendig blijft.


Ontdek het uitgebreide assortiment van Fanola haarverf bij Hairaction.nl

Fanola's assortiment aan haarverf is zorgvuldig samengesteld om aan alle kleurbehoeften te voldoen. Van natuurlijke tinten tot gewaagde kleuren, er is voor elk wat wils. Heb je interesse in een van onze unieke haarkleuringen? Bestel gemakkelijk op Hairaction.nl vóór 17:00 uur, en verwacht je bestelling al de volgende werkdag in huis. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte kleur, of wil je professioneel advies over het gebruik van onze producten? Onze klantenservice staat voor je klaar. Je kunt ons bereiken op +31(0)46 420 04 70 of stuur een e-mail naar expert@hairaction.nl. Onze toegewijde beauty experts bieden persoonlijke ondersteuning en deskundig advies, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw haar.

Zakelijke klant? Klik hier om in te loggen
Voor 17.00 besteld? Morgen al in huis!
Klantenservice Direct een medewerker spreken?
Uitstekend beoordeeld Meer dan 4.000 reviews

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen