Problemen met het plaatsen van uw bestelling? Neem contact op met info@hairaction.nl en stuur uw probleem en een screenshot toe zodat wij u verder kunnen helpen.
+
Betaling

Betalingsmogelijkheden:

Ideal:
U betaalt uw bestelling meteen na het plaatsen online via uw eigen bank. Deze methode is snel en veilig. De betaling wordt meteen geregistreerd, waardoor uw bestelling meteen verwerkt wordt.

Klarna:
Bij Klarna hoeft u zich niet te registreren en geen wachtwoorden in te vullen. U hoeft pas voor uw producten te betalen nadat u deze heeft ontvangen. Met Klarna Factuur betaalt u het volledige bedrag in één keer voor de aangegeven vervaldatum.

Wanneer u kiest voor betaling via Klarna, dan behoudt Klarna zich het recht voor een kredietwaardigheidsbeoordeling uit te (laten) voeren. Neem voor vragen over deze beoordeling contact op met de klantenservice van Klarna:
Klarna BV
De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
020-8082852
KvK: 50315250
Voor betaalwijze Klarna wordt een toeslag van €1,95 inclusief BTW in rekening gebracht.

Mistercash:
Mistercash is een betaalsysteem in Belgie. Als u wilt betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Uw betaling wordt verwerkt door ons betaalsysteem (multisafepay) en dit brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.

Visa / Mastercard:
U betaalt uw bestelling snel en veilig via uw creditcard.

Giropay:
Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt. Deze betaalwijze is alleen beschikbaar in Duitsland.

Sofort Überweisung:
SOFORT Banking is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. Consumenten betalen eenvoudig in de eigen vertrouwde bankomgeving. Deze betaalwijze is alleen beschikbaar in Duitsland.

Paypal:
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Vooraf overmaken:
U ontvangt bij het plaatsen van de bestelling onze bankgegevens en maakt het verschuldigde bedrag over via uw bank. Zodra wij de betaling verwerkt hebben wordt uw bestelling verzonden. Hou er rekening mee dat de verwerkingstijd van een betaling 2 tot 3 werkdagen kan zijn.