+
Verzending & bezorging

Al onze pakketzendingen worden via PostNL verzonden. De levertijd bedraagt, mits voorradig, één werkdag.

Wij kiezen voor bezorging via PostNL omdat wij ervaren hebben dat dit de meest betrouwbare partner is voor de pakketzendingen.
Daarbij kunnen wij via PostNL ook zeer uitgebreide bezorgopties aanbieden, zoals avondbezorging of een pakket direct bij een van de duizenden PostNL afhaalpunten laten bezorgen.
Dit alles maakt het voor u als klant de beste optie om uw pakket snel en gemakkelijk op de gewenste manier te ontvangen.

Palletzendingen worden bezorgd via het netwerk van DHL
Bij meubilair kan de levertijd langer duren. Wij nemen voor de levering van meubilair altijd even contact op.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95.

Bij bestellingen boven €125,- inclusief BTW worden binnen Nederland geen verzendkosten berekend. De grens ligt bij dit bedrag omdat wij de verzendkosten, in tegenstelling tot de meeste webwinkels, niet in de prijs van de producten doorberekenen. Dit ziet u terug in onze superscherpe prijzen.

Voor zendingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten €6,95.

Wanneer u meubilair bestelt gelden afwijkende verzendkosten. Deze worden echter al meteen bij het artikel weergegeven. U maakt een keuze voor bezorgen of afhalen, en u ziet meteen de bezorgkosten voor het betreffende artikel. Uiteraard is afhalen gratis, dit gaat echter alleen bij de producten waar dit bij staat (meubilair). Bestellingen van kleine producten kunnen niet afgehaald worden.

Wanneer u op een werkdag voor 17.00 uur bestelt wordt uw bestelling in Nederland en België (mits voorradig) de volgende werkdag geleverd. Mocht er in geval van uitzondering een keer een artikel niet op voorraad zijn, dan nemen we altijd even contact met u op. Naar Duitsland bedraagt de levertijd 1 tot 3 werkdagen.

Wilt u uw bestelling liever op een later tijdstip ontvangen? Geen probleem met de uitgebreide PostNL bezorgopties. U kunt wanneer u bestelt zelf aangeven wanneer uw bestelling geleverd mag worden. Hierbij kunt u ook kiezen voor avondbezorging of afhalen bij een van de duizenden PostNL-punten.

Bestelt u meubilair? Dan kan de levertijd langer zijn. Een deel van ons meubilair leveren wij uit voorraad, dan bedraagt de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Op de producten van Jobst en Salon Ambience zit een levertijd van ongeveer 3 weken, en op de producten van REM en Sibel Furniture zit een levertijd van ongeveer 5 weken. Wanneer u meubilair bestelt nemen wij altijd even contact met u op om de levertijd te bespreken.