Fanola look-and-learn grijstinten

Fanola look-and-learn grijstinten

Krijg je ook regelmatig klanten die hun haar grijs geverfd willen hebben? Wil je alle ins-en-outs van deze fantastische verf ontdekken? Kom dan naar de Fanola look-and-learn bij Hairaction! Als exclusieve importeur van Nederland verkopen wij het complete assortiment van Fanola beschermd en met een hoge korting naar de kapsalons.

Wie geeft de demonstraties?
De demonstraties worden verzorgd door onze technisch specialisten Peter Hamers en Marleen van Tiggelen. Beiden hebben al jarenlang een goedlopende salon en daarnaast ruime ervaring met het geven van demonstraties en trainingen. Begin april zijn ze samen naar Italië geweest voor een 4-daagse training met de Fanola producten, met de focus op de nieuwe No Yellow kleuringen om grijstinten te verven.

Wat kun je verwachten?
Het betreft een look-and-learn. Met andere woorden, Marleen en Peter zullen de mogelijkheden van deze geweldige lijn demonstreren op een aantal modellen, waarbij ze je de juiste kennis en technieken meegeven om er zelf mee aan de slag te kunnen gaan in je eigen salon.

De dag wordt rond de middag even onderbroken voor een pauze waarbij koffie, thee en broodjes door ons verzorgd worden. Tijdens deze pauze en na afloop van de demonstraties is er alle ruimte om Peter en Marleen individueel vragen te stellen over een product.

Wat kost het?
De inschrijfkosten bedragen €39,95. Je krijgt na afloop een goodiebag mee met een selectie uit de Fanola productlijn.

Waar?
Zoals je gewend bent wordt de demonstratie gegeven in de trainingsruimte van onze showroom aan de Bergerweg 168 in Sittard. Er is geen eindtijd omdat er na afloop van de presentaties nog tijd is om individueel vragen te stellen. Uit onze ervaring blijkt dat de eindtijd meestal rond 16.00 uur ligt.

  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Grootste & goedkoopste kapperswebsite
  • Kies zelf de bezorgtijd en plaats via PostNL
  • Showroom van 2600 m2

Reviews van Fanola look-and-learn grijstinten

814 beoordelingen
Gemiddelde beoordeling: 4.72

5.00 / 5

Duidelijke site Goeie aanbiedingen Snelle levering Top